Znakovy jazyk v komunikaci osob se soucasnym postizenim sluchu a zraku - Souralova, Eva (e-Pedagogium, 2004)
Clanek se venuje problematice uzivani znakoveho jazyka osobami se soucasnym postizenim sluchu a zraku
Keywords: Komunikace; vizualni forma znakoveho jazyka; taktilni forma znakoveho jazyka; osoby se soucasnym postizenim sluchu a zraku; nemanualni slozka znaku; manualni slozka znaku