Odmaturuj z ceskeho jazyka a literatury (Didaktis) - Kopecky, Kamil (e-Pedagogium, 2002)
V letosnim roce spatrila svetlo sveta nova knizni edice nakladatelstvi Didaktis s nazvem Odmaturuj. Tato edice obsahuje ucebnice, resp. prehledy uciva, urcene k priprave na maturitu a k priprave na prijimaci zkousky na vysoke skoly. Jak samotne nakladatelstvi uvadi, edice je jiz zpracovana v souladu s pozadavky MSMT na podobu a obsah tzv. celostatni maturity. V soucasnosti publikace zahrnuji celou stredoskolskou latku ceskeho jazyka a literatury a matematiky, v blizke dobe take fyziky, chemie, biologie a spolecenskych ved.